Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
Segeltorps IF nysatsar på flickverksamhet

Segeltorps IF återstartade säsongen 20/21 flickverksamhet i föreningen. Vår målsättning är att bidra till ett livslångt hockeyintresse för alla. För att nå våra mål har vi startat en utvecklingsgrupp för flickhockey inom sektionen och har som första ambition att bilda lag för att spela Flickor C säsongen 21/22.

Vi har en fast istid på söndagar 11.30-12.20 och de som vill har parallellt med detta möjlighet att träna tillsammans med pojklag i sin årskull och med ordinarie hockeyskolan.

FLICKLAGETS HEMSIDA

Om du eller någon du känner är intresserad av att börja spela eller leda kontakta:

Nina Wengborn

ungdomsansvarig.hockey@segeltorpsif.se