SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey

Restriktionerna hävs 9 februari

Äntligen ljusnar det, idag den 9 februari, tas de flesta pandemirestriktioner och allmänna råd bort.

Det innebär att inga begränsningar längre kommer finns för evenemang vad gäller maxantal i publik, krav på vaccinationsbevis, restriktioner för tävlingar och cuper med mera. Även regeln om max 2 vuxna i omklädningsrummen tas bort.

 

Vissa råd och rekommendationer kommer fortsatt ligga kvar. Det gäller bland annat särskilda råd till ovaccinerade och att alla som får symtom på covid-19 bör stanna hemma och undvika kontakt med andra. Vänligen läs mer hos 1177 och Folkhälsomyndigheten om dessa råd. 

 

Vi kommer självklart fortsätta att följa utvecklingen och är beredda att anpassa verksamheten om situationen förändras, men vi är hoppfullt optimistiska att vi kan återgå till en mer normal vardag.

 

Stort tack till alla er som orkat hålla ut, följt rekommendationer, stöttat och gjort det möjligt att fortsätta vår verskamhet trots den situtaion vi befunnit oss i de senaste två åren. 

 

Styrelsen.