Segeltorps Idrottsförening
Ishockey

Stötta Segeltorps IF Ishockey! Gå med i 1925-klubben

Segeltorps IF startades år 1925.

Segeltorps IF Ishockey har drygt 300 medlemmar och bedriver verksamhet för pojkar och flickor i  skridskoskola och hockeyskola, ungdomslag, juniorlag, A-lag samt veteranlag (dam och herr).

Segeltorps IF Ishockeys A-lag spelar I Hockeyettan som är den tredje högsta serien i Sverige.

Under hösten 2022 spelas matcherna i Hockeyettan mot lag i östra delen av Sverige som Huddinge, Hanviken/Tyresö, Väsby, Arlanda, Vallentuna, Nyköping, Enköping, Strömsbro (Gävle) och Visby.

I december 2022 startar Allettan och Vårettan. Båda serierna är uppdelade i Norr och Söder vilket innebär att vi kommer att få betydligt längre resor till bortamatcherna. Vi kan få möta lag från Norrbotten eller Skåne beroende på om vi hamnar i Norra eller Södra serien.

Vi hoppas att Du/Ni vill vara med och stötta oss i Allettan/Vårettan 22/23 genom att gå med i 1925-klubben.

Det finns två stödpaket:

Företagspaketet för 1925kr

-15st matchbiljetter till A-lagsmatcher i Segeltorpshallen
-Företagsnamn med länk presenteras på vår hemsida
-Företagsnamn på en samlingsvepa i arenan
-Inbjudan till medlemsträffar

Privatpaketet för 385kr (2 x 192,50)

-3st matchbiljetter till A-lagsmatcher i Segeltorpshallen
-Namn presenteras på vår hemsida
-20% rabatt i Sportshoppen i Segeltorpshallen

Om Du/Ni bestämt Er för att vara med säsongen 2022/23