SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Segeltorps IF
Kom och var med oss, Vi finns i Segeltorp

Välkommen till Segeltorps IF, den trevliga föreningen för alla! Här kan du bland annat länka dig vidare till våra tre sektioner och kommande arrangemang.

 
 
A-lag Herrar Hockey
Kim Lennhammer klar för Segeltorp
2022-08-17 12:00, A-lag Herrar Hockey

Vi har idag nöjet att meddela att meriterade backen Kim Lennhammer är klar för Segeltorp!

Kim har en gedigen meritlista med erfarenhet från Elitserien (SHL),  Hockeyallsvenskan, Hockeyettan och spel i Norska högstaligan. I Hockeyettan har Kim gjort 227 poäng på 270 matcher.

Vi är mycket glada att Kim valt Segeltorp! Kims erfarenhet blir mycket värdefull för utvecklingen av vårt unga lag!

Vi hälsar Kim varmt välkommen till Torpet!

 

Länk till Eliteprospects

Fotboll startsida
2022-08-15 09:08, Fotboll startsida

Segeltorps IF hjälper barn och ungdomar i tredje världen

 

Som många av er redan vet åker vi varje år till Uruguay i Sydamerika. Vi tar då med oss 46 kg begagnade fotbollskläder och material. Detta har vi nu gjort i 10 år. Sen har vi våra vänner RosaMaria och Ola, som varje år åker till Peru och Sudan och då tar med sig en hel del.

Vi har också vänner som åker till andra länder, bland annat Bolivia, Nepal, Gambia, Filippinerna med fler. Och även de tar med sig varsin väska.

Vi har även lärt känna Johan och Sofie, som tillsammans med andra byggt ett barnhem i Nepal. Med dem skickar vi en hel del vanliga barnkläder.

Eftersom vi inte skickar något per post, utan vi eller våra vänner åker själva och lämnar kläderna på plats, vet vi att de verkligen hamnar där de bäst behövs. Så har ni några fotbolls-eller vanliga urvuxna barnkläder ni vill skänka så tar vi tacksamt emot. Vi tar emot allt från trosor/kalsonger till skor, vantar och vinterjackor. Sedan sorterar vi. Tunnare kläder till exempelvis Sudan, och vinterkläder till barnen i Peru där det blir kallt uppe i bergen på vintern. Kontakta gärna oss på telefon 0702-181222 eller lämna en kasse, märkt Waldemar eller Katarina, i kafeterian eller till Ann eller Lena på kansliet så hämtar vi upp den. Skriv gärna ert eget namn och tel. nr på, så vi kan tacka er personligen.

Stort tack än en gång till er som redan skänkt kläder, och till er som förhoppningsvis fortsätter att skänka.

 

Vänliga hälsningar

Waldemar och Katarina

 

Ishockey startsida
Kings Curve Camp - tack för i år!
2022-08-12 16:19, Ishockey startsida
NHL spelarna skriver autografer, veckans kompisar Melker och Philip och årets stipendiater Otto och Alice.

Kings Curve camp är slut för den här gången. Ett supermysigt gäng hockeyspelare som haft kul tillsammans i grupperna och flera som varit på campen tidigare återvände i år igen. Fredagen avslutade campen med matcher som vanligt och vi är jätteglada att vi återigen kan ha supportrar på läktaren under matcherna. Vi har haft vädergudarna med oss hela veckan och vi fick satte igång vattenspridaren ute på parkeringen för att spelarna skulle få lite svalka under utomhusaktiviteterna. NHL-spelarna var också tillbaka i större utsträckning. Det har varit runt 20 spelare varje dag som tränat i vår ishall och idag stannade de kvar en stund efter träningen för att skriva autografer. Vi vet redan nu med säkerhet att de kommer tillbaka nästa år igen. Kanske är det din favoritspelare som kommer träna då!

Tack alla spelare, ledare, tränare, cafeteriapersonal, vaktmästare och föräldrar för en mycket rolig vecka och välkomna tillbaka nästa år!

 

Gå gärna in och följ vårt Instagramkonto Kings Curve Camp och titta på bilder och video från Campen.

 

Glöm inte bort att vi även har en Kings Curve - Girl weekend 20-21 augusti med spännande gästtränare från bl a Damkronorna. Det finns fortfarande platser kvar och du hittar anmälan under fliken camper längre upp på sidan.

Ishockey startsida
Kings Curve Camp - Girls Weekend 20-21 augusti
2022-07-07 12:45, Ishockey startsida

Vi är glada att kunna meddela att för andra gången genomför Segeltorp Hockey ett sommarläger för flickor i Segeltorpshallen!  Lägret kommer att äga rum helgen 20-21 augusti och är öppet för alla spelare födda 2009-2014. Vi kommer att dela in i grupper från nybörjare till de som spelat något år, dvs nivåindelat och inte åldersindelat, så att alla får bästa möjliga upplevelse utifrån sina egna förutsättningar. Stora förebilder inom hockeyn med erfarenheter från både damkronorna och SDHL kommer att besöka oss, både på och vid sidan av isen. Välkomna!

Anmäl Er Här:

Läs mer här:

Fotboll startsida
Fotbollsläger -2022
2022-06-21 14:04, Fotboll startsida
Ladda album (+7 bilder) >>
Segeltorps IP

Lite bilder från Segeltorps IF:s fotbollsläger, måndag-torsdag 13/6-16/6 -2022.

 

237 barn anmälda, 4 ansvariga, 26 ledare, 5 lärlingar, 8 domare, 4 cafépersonal

samt 4 st kökspersonal.

290 frallor gjordes i ordning varje dag samt servering av mat till alla hungriga, 

vilket jobb av kökspersonalen. 

Våra ledare/lärlingar var från vårt Damlag, Herrlag, Dam U, Herr U,Dam J, P06 samt P07.

Där tränade man med sin åldersgrupp på morgonen och efter lunch spelades det matcher.

Tolv st 7-spelslag delades in i Champions league lag

och tolv st 5-spelslag delades in i Dam EM lag.

Cafépersonalen var från vårt F07/DamJ, och där hade vi istället för kontanter "klippkort" som blev mycket uppskattad där vår personal fick mycket att pricka av. Bra jobbat tjejer!

Våra domare fick sina scheman och det fungerade jättebra, ingen domare missade någon match.

 

Med detta vill vi tacka er ALLA för ett jättebra arbete under fotbollslägret

 

 

 

/Ann, Lena, Waldemar & Nenad

 

 

 

Ishockey startsida
Cafépersonal sökes till Café Seglet
2022-06-04 09:00, Ishockey startsida

Segeltorps IF Hockey driver en ideell caféverksamhet i Segeltorps Ishall som en service för spelare, ledare, föräldrar och andra besökare.

 

Vi säljer fika, maträtter, godis och snacks samt även kläder och utrustning. Den mat vi erbjuder är korv, hamburgare, sallader, pannkakor och smörgåsar. Bakning sker några gånger i veckan.

 

Nu söker vi cafépersonal till kommande säsong mellan augusti 2022 och april 2023.

Ishockey startsida
Bauer och Segeltorp tecknar samarbetsavtal!
2022-06-02 20:00, Ishockey startsida

 

Bauer och Segeltorps IF Hockey har tecknat ett nytt samarbetsavtal. Bauer har ett mycket bra produktsortiment och tillgänglighet av varor. Länna sport levererar även i fortsättningen all utrustning.  Vi ser fram emot att påbörja samarbetet nu i sommar!!

A-Lag Herrar Innebandy
Spelare sökes !
2022-04-11 22:25, A-Lag Herrar Innebandy

Vi börjar nu rusta för kommande säsong och letar nya spelare.

Junior eller mer rutinerad spelar ingen roll, om du är junior har du chansen att kunna varva spel i HJ serien med vårt nya HJ-lag och seniorspel. 

Träningarna kör ett tag till, så välkomna ner och testa.

sonny.sik@segeltorpsif.se

Fotboll startsida
Nu lägger vi "skorna på hyllan" - tack för oss!
2022-03-09 20:00, Fotboll startsida
Tommy Lundh och Mikael Johansson

Under 12 år (Micke) respektive 22 år (Tommy) har vi fått förmånen att vara med i arbetet i Segeltorps IF Fotboll, först via engagemang som föräldrar, därefter tränare och sedan under de senaste 10 åren i styrelsearbetet i Segeltorps IF Fotboll samt i Segeltorps Huvudstyrelse.
 
Det har varit en fantastiskt spännande och utvecklande resa. Både Segeltorp som förening och fotbollsektionen i synnerhet har förändrats och utvecklats oerhört. 
Vi är mycket glada över att ha fått vara med och fortsätta bygga kultur, gemenskap och genuin glädje under vår tid och är säkra på att föreningen, som funnits sedan 1925, 
tuffar vidare med nya generationer medlemmar som stolt bär vidare föreningen!
 
Våra ideella roller som Ordförande och Sportchef, samt styrelseuppdragen, har inneburit en hel del utmaningar och svåra beslut. I sådana lägen har vi aldrig glömt vilka vi är som förening och varför vi finns till. Trots många tuffa perioder är det ändå gemenskapen och alla de fantastiska individer vi delat glädjen kring fotboll med. 


Fotboll är bland det roligaste som finns. Så glöm aldrig mitt i allt allvar: Fotboll ska vara roligt!
 
Vi har i dag en stabil ekonomi, en bra organisation med en mycket bra ledning som har rätt fokus för att ta sektionen in i framtiden. Vi är övertygade om att det kommer att göra Segeltorps IF Fotboll till en ännu stabilare, starkare och mer framgångsrik klubb.
 
Vi vill ödmjukt tacka alla vi fått jobba ihop med i Segeltorps IF, styrelsekollegor och övriga funktionärer, klubbledningar, personal, ledare, spelare, medlemmar, supportrar, alla andra samarbetspartners och Segeltorpsvänner. Ett särskilt tack till Ann och Lena på kansliet samt våra styrelsekollegor genom åren - vi vet hur mycket hårt lagarbete som ligger bakom 
att den den dagliga verksamheten fungerar!
 
När vi nu lämnar över, känner vi stort förtroende för den nya styrelsen och lämnar med varm hand över stafettpinnen till dem. Självklart kommer vi alltid att förbli Segeltorpare och stötta klubben och styrelsen på det sätt som vi kan.
 
Stort tack och lycka till i framtiden!
 
Mikael Johansson
Tommy Lundh

Segeltorps Sisters
Referat: Tyresö Hanviken SK 2 - Segeltorps IF
Grymt jobb men det räckte tyvärr inte till vinst
2022-02-28 20:20, Segeltorps Sisters

Bortamatch hos Tyresö Hanviken och kämparglöden hos Sisters är det inget fel på. 

 

Vi tar de extra skären som vi pratar så mycket om och vi hjälper varandra. 

Segeltorps Sisters
Referat: Segeltorps IF - Värmdö HC Ladies 
Så där ja!
2022-02-20 19:31, Segeltorps Sisters

Nu känner vi igen oss igen.

Först matchen i Alltvåan och tidig lördagmorgon med hemmamöte mot Värmdö HC Ladies. Efter några skakiga första minuter hittar vi tillbaks till vårt spel, så som vi spelade innan jul, innan sjukdomar och skador. Det märks att vi har hunnit träna ihop oss igen!

Nyheter från vår verksamhet
A-lag Herrar Hockey, 17/08 12:00 
Fotboll startsida, 15/08 09:08 
Team J18, 14/08 22:52 
Ishockey startsida, 12/08 16:19 
Fotboll startsida, 09/08 13:53 
Ishockey startsida, 09/08 10:15 
A-lag Herrar Hockey, 08/08 12:00 
Team 11 Hockey, 03/08 20:17 
Ishockey startsida, 07/07 12:45 
Fotboll startsida, 05/07 00:32