Segeltorps Idrottsförening
A-Lag Damer Fotboll
Segeltorps IF Dam Fotboll

Segeltorps IF:s Damlag spelar säsongen 2021 i Div 1 samt Stockholmsserien

Vi är alltid intresserade av talangfulla och ambitiösa spelare som vill utvecklas i en familjär miljö tillsammans med andra drivna spelare.

Laget leds av målmedvetna, utbildade tränare och vi erbjuder även massör samt södra Stockholms finaste faciliteter. Dessutom sköter föreningen tvätten av tränings- och matchkläder så att du fullt ut kan fokusera på fotbollen.

Vill du provspela? Kontakta då huvudtränare Viktor Vilhelmsen på telefon 0760439965 eller via mail på viktor.vilhelmsen@segeltorpsif.se. Du kan även göra en intresseanmälan genom att klicka på fliken "Ansökan om provspel" längre upp på sidan.

Följ oss på
Instagram (@segeltorpsifdam)
Mikaela Glindre lämnar Segeltorps IF
2021-04-09 06:30

Mikaela Glindre har beslutat sig för att sluta med fotbollen, och det betyder såklart även att tiden i Segeltorps IF sorgligt nog är över. Mikaela är en av spelarna som varit med på resan genom seriesystemet, från Division 4 till dagens placering i Division 1, och Mikaela har också varit otroligt viktig under denna process. Under perioden med uppflyttningar i seriesystemet har Mikaela varit en bärande spelare som bidragit med stor kvalitet, inställning och hjärta till föreningen. Vi kommer verkligen sakna Mikaela i omklädningsrummet och på fotbollsplanen! Ord räcker inte till, men vi vill verkligen tacka dig för allt!

Natalia Maciaszczyk klar för Segeltorps IF
2021-03-24 13:00

Segeltorps IF har återigen lyckats värva en riktigt spännande spelare som direkt höjer kvaliteten i laget, och denna spelare heter Natalia Maciaszczyk! Natalia är en offensiv, stark och mycket bolltrygg spelare med god spelförståelse. Närmast kommer Natalia från duktiga Hammarby F19, men utöver klubblagsfotboll har Natalia också representerat Polen i F17-landslaget. Hädanefter kommer denna stora talang representera Segeltorps IF, och det är vi såklart mycket glada över!

Isabel Elmqvist uppflyttad till damlaget
2021-03-19 21:30

Segeltorps IF har en spännande flick- och ungdomsverksamhet under damlaget, och en spelare vi haft ögonen på under lång tid är offensiva spelaren Isabel Elmqvist. "Issa", som hon kallas, har skördat stora framgångar i Dam U under flera års tid, och vi känner att Issa nu är mogen för spel i damlaget. Den här spännande talangen kan spela på samtliga offensiva positioner, och det kommer vi ha stor nytta av i framtiden. Vi hälsar Issa varmt välkommen till damlaget!

Segeltorps IF värvar Ella Wigert
2021-02-06 07:00
Segeltorps IF har, ännu en gång, lyckats värva en riktigt spännande spelare som förstärker truppen inför säsongen 2021. Denna gång värvar vi från Avesta och spelarens namn är Ella Wigert. Ella är en tvåvägsspelare som mestadels har spelat på ytterpositioner de senaste åren, men i Segeltorps IF ser vi Ella kunna spela på fler positioner. Ella har senaste säsongerna tillhört Avesta AIK, och där blev hon efter säsongen 2020 framröstad till årets spelare när laget säkrade serieseger. Vi är mycket glada att Ella valt att fortsätta sin karriär i Segeltorps IF!
Vanja Pieniowski klar för Segeltorps IF
2020-12-30 06:00
Lagbygget inför säsongen 2021 fortsätter, och ännu en gång har vi lyckats med bedriften att värva en riktigt spännande spelare som framöver kommer förstärka vår trupp, och dessutom förstärka ordentligt! Nyförvärvet heter Vanja Pieniowski och det är i en ytterposition hon gör sig bäst med sin löpvilja och krigarinställning. Vanjas moderklubb är Enskede IK, men sedan många år tillbaka har fotbollstiden spenderats i Hammarby IF, och närmast kommer hon från Bajens duktiga F19-lag. Den tredje klubben Vanja kommer representera heter Segeltorps IF, och detta är vi oerhört stolta och glada över då vi tror väldigt mycket på Vanja!
Lör 26/9 15:00
Sön 20/9 18:00