SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Fotboll
P-08:1 Fotboll

Välkommen till Segeltorps IF P08-1

Välkomna till Segeltorps IF P08-1

Segeltorps IF P08-1 består av 17 spelskickliga och fotbollsintresserade killar som leds av målmedvetna och utbildade tränare. Vi spelar i Div 1 och har ett nära samarbete med Segeltorps IF P06 (Herr J) och P07.

 

Vi är alltid intresserade av duktiga spelare som vill ta nästa steg med hjälp av en meriterad organisation. Kontakta Flemming eller Philip för mer info. Kontaktinformation finner ni under flikarna "Truppen".


Vi brinner för fotboll och att spela snabb/teknisk fotboll. Vi erbjuder flertalet träningpass per vecka, fysträning samt därtill många träningsmatcher och deltagande i cuper. Vi vill att varje spelare får chans att utvecklas individuellt genom träningsövningar på rätt nivå med en tydlig tanke!

 

Vi är också intresserade av att spela träningsmatcher på Div 1 nivå oavsett tid på året. Vill ni möta oss? Kontakta Flemming eller Philip. Kontaktinformation finner ni under flikarna "Truppen".

 

Huvudtränare: Flemming Rossen
Ass Tränare: Per Nyberg 

Fystränare: Kent Magnusson

Målvaktstränare: Anton De Melo Rondahl

Lagledare: Philip Silfverling

Ekonomi ansvarig : Maria Stablum

Sponsringsansvarig: Philip Silfverling

Webb ansvarig: Linda Nyberg 

 

Ni kan Följa oss på Instagram @segeltorpifsp08

 

 

 
 
NYA SPONSORER
2022-08-30 13:32
Våra fina företagare som gör vår vidare resa möjlig

Det är många som vill vara med på vår resa! Därför är vi oerhört glada att kunna presentera våra nya stöttespelare. Säg hej till våra nya sponsorer som kommer att synas här och pryda våra kläder. Vi är enormt tacksamma och stolta över att få bära era emblem. En närmare presentation av dessa kommer under hösten! Återigen - stort tack! 💙⚽🙏🏽

Nu sparkar vi igång...
2021-08-12 10:35
SIF P08

Sommarlovet går mot sitt slut och det är ett taggat gäng som ser fram emot seriestart till helgen.
Vi har hunnit med en del bra träningsmatcher för att kicka igång och konditionen/spelet har hållits igång mycket med hjälp av fyscoach och övriga tränare i sommar.

P08 är redo - är ni?

Våra ordinarie träningstider är nu igång för 2021/2022:

Måndagar: 19.25-21.00, fotbollsteknik/ fys på 5-manna
Tisdagar:    16.25-18.30, Fotboll/ fys på 11-manna
Torsdagar:  16.25-18.00, Fotboll på 11-manna
Lördagar/söndagar: Sanktan/ träningsmatcher

Vi ses på en plan nära dig men vi uppmanar till att följa Hälsovårdsmyndighetens rekomendationer.
Vi vill fortsätta träna och spela matcher. -Håll avstånd, tvätta händer och stanna hemma vid symtom!

/P08

Nya träningstider from 29/3
2021-03-29 21:45

Nya träningstider gäller from 29/3!

 

Måndagar kl. 19.25-21.00, Segeltorps IP

Tisdagar kl. 16.25-18.30, Segeltorps IP

Torsdagar kl. 16.25-18.00, Segeltorps IP


Fler träningspass kommer att bokas in under helgerna så länge matcherna är inställda. Se vår kalender för uppdatering.

 

/SIF P08

Föräldramöte SIFP08 20210324
2021-03-23 11:04

Välkomna till föräldramöte SIFP08 onsdag den 24 mars kl. 19.30-21.00.
Inbjudan har gått ut till mötet som hålls via Teams.

/SIFP08

SIF P08:1 och P08:3 är nu SIF P08!
2020-10-22 10:23

Varmt välkomna till Segeltorps IF P08.

Mycket glädjande kan vi nu meddela att efter ett år av gemensamma träningar och därtill många gemanesamma matcher har vi nu taget steget fullt ut, SIF P08:1 och P08:3 är nu SIF P08.

Tillsammans rullar vi bollen mot framtiden
Tillsammans fortsätter vi vår utvecklingsresa

Tillsammans fortsätter vi sprida vår fotbollsglädje och sikta mot nya gemensamma mål

Tillsammans mot 20/21!

Välkomna att följa oss här samt på instagram @segeltorpsifp08 och facebook.S:t Eriks Cup 2020
2020-04-16 17:29
PREMIÄR S:t Eriks Cupen 2020 nu på fredag den 17e april och söndag 19e april.

I år ställer vi upp i två serier. Tillsammans med Segeltorps P08:3 delar vi på serie P08:25 (Medel) och deltar på egen hand i serie P08:2 (Extra svår). 
Efter många turer och ändringar av riktlinjer inom fotbollen i rådande Covid-19 tid känns det riktigt skönt att nu på fredag och söndag få sparka igång årets Sanktan. Killarna är taggade, ledarna med och för att detta skall fungera så bra som möjligt måste vi nu hjälpas åt att tillsammans följa och hålla de riktinjer som nu råder.
Bara matchens spelare, ledare och domare får vistas på plan, publiken utanför staketen och vi hjälps åt att hålla avstånd. Det finns klubbar som valt att spela utan publik vilket vi skall respektera.
Lycka till killar - nu kör vi!
Ny spelare, välkommen!
2020-02-17 14:34
Vi hälsar Ahmedcan Tümtürk med familj välkomna till laget och vår grymma fotbollsfamilj. Ahmedcan kommer närmast från Svensak Palestinska där han fått sin fotbollsutbildning och utveckling. Ett bra tillskott till laget. Vi hoppas ni skall trivas bra. Välkomna!
Kapadokya Juniorcup 21-25 nov 2019, Turkiet
2019-11-26 13:07
21-25 november 2019 reste laget till sin första cup utanför Sverige. Vi begav oss till Kapadokya, Turkiet, för spel i Internationella Kapadokya Juniorcup 2019.

Förberedelserna var många och tillsammans löste vi allt genom bra samarbete, sponsorer som ställde upp och killar som jobbade hårt för att resan skulle bli av. Det var ett gäng lite smått nervösa men glada och uppspelta spelare, ledare och medföljande föräldrar som möttes på Arlanda tidigt torsdagmorgon den 21 november. En lång resdag senare checkade vi in på hotellet i Turkiet för att tagga igång inför kommande matcher.

Dag 1; 13 grader och sol. Vi spelade två matcher där vi båda matcherna går segrande ut efter straffläggning. Grymt bra spelat killar. Blev en lugn kväll på hotellet för att tagga igång inför speldag 2.
Dag 2; Första matchen tar vi oss igenom med vårt spel och bollen rullar vår väg från matchstart till slut. Matchen slutar 5-0 till oss. Grattis killar! 

Det är nu vi skulle få stöta på att Fairplay inte fungerar överallt! Efter 3 matcher och 3 vinster ändras helt plötsligt matchupplägget och reglerna. Vi var klara för kvartsfinal. Den ställdes in och så var vi klara för semifinal. Semifinalen blev inte match utan helt plötsligt var det endast straffar i "semifinalen". !?! Denna gång vinner vi inte straffläggningen så vi "förlorar" semifinalen. Med många frågetecken kring arrangemanget och besvikna killar tar vi oss samman för en riktigt trevlig kväll tillsammans. Nu skulle spel om 3e och 4e pris spelas dagen efter. 

Dag 3;  Tidig väckning för sista matcherna på denna resa. En träningsmatch och så spel om 3e 4e pris. Träningsmatchen spelas på större plan, får ut ett mycket bättre spel. Motståndarna fick det svårt och vi spelade mest på deras planhalva. Mycket bra spelkombination. Bra match från oss och vinner på grymt spel från alla. Tar med oss 5-0! Grymt killar! 

Så kom matchen om 3e 4e pris. Inte förvånande då laget de då får möta är födda 07! Våra killar har aldrig krigat så mycket om bollen, höll ihop laget, spelet och levererade på högsta nivå. Efter oavgjort resultat blir det åter igen straffläggning. Med grymma skyttar och vår outstanding Cevdet i mål vinner vi även denna kamp! 3-2! Ni är grymma killar! Ni gjorde det ni skulle, trots regeländringar fortsatte ni, höll huvudet högt och levererade som det grymma lag ni är! Hatten av för er!

Prisutdelning och pokalenför 3e pris knep vi! Vi plockade också med oss utmärkelsen till vår tränare Harun Özpolat som blev utnämd till turneringens bästa tränare med bäst lagdiciplin, taktiskt genomförande och bästa fairplay! Grattis!

De andra lagen, publiken och lokala befolkningen var väldigt nyfikna på oss och det blev många fotograferingar under dessa dagar.

Denna resa innehöll inte bara fotboll. Ett initiativ att samla in fotbollsskor, benskydd och strumpor till behövande barn i Turkiet togs innan avresa och laget samlade ihop två trunkar med fyllda med skor och tillbehör. Trunkarna togs med ner och lämnades över till så otroligt glada och tacksamma barn. Vilken tacksamhet de visade.  "Ingen kan göra allt - men alla kan göra mycket"

Matcherna var nu spelade och det blev nu en utflyktseftermiddag. En jättetrevlig dag med många stopp och en upplevelse för alla på resan. Men många intryck packades det under kvällen för att tidigt måndagmorgon resa hem till Sverige igen.

Vad tar vi med oss från denna resa? Ett underbart gäng från spelare, föräldrar och ledare i laget som ställt upp till 100%. Spelare som ställer upp för varandra på ett helt otroligt sätt. Ledare som finns där för våra spelare! Vi tar med oss erfarenheter från att ha mött nytt motstånd, att det inte spelas med Fairplay överallt, oavsett vad håller vi huvudet högt och fortsätter med det vi gillar allra mest - spela bra fotboll!

Stort TACK till alla samt till våra sponsorer Svedens Fisk, Gnarley Burger, Reklamhuset i Halmstad, och no1 General Trading.Aroscupen 27-30 juni 2019 - Grattis!
2019-06-30 19:00

GRATTIS KILLAR!
Efter 4 intensiva dagar på Aros Cupen i Västerås åkte vi hem obesegrade efter matcher mot  Vasalunds IF, Västerås SK, Bele Barkaby FF, IFK Sollentuna, Skiljebo och Boo FF.

Vilket gäng, så mycket beröm för det sportliga och uppträdande utanför spelplanerna. En grym laganda och kämparglöd. Tack för härliga dagar och till alla supportrar som följde matcherna på plats eller via "live-rapporteringen" :-)

Glad sommar!

Våren är (snart) här
2019-03-05 13:16
och nu längtar vi efter säsongen och utomhusspel

Våren är på intågande och killarna längtar efter spel utomhus och vi föräldrar och supportrar längtar efter att få följa våra killar på matcher och cuper.

Vi har några ändringar i laget.


Laget har fått tillskott av fyra nya spelare, Arian, Elyas, Lucas och Mehmet.
Vi hälsar dem med familjer mycket välkomna till laget! Vi ser fram emot en riktigt kul och spännande säsong.

En kille har valt att lägga fotbollsskorna på hyllan, Nico. Vi önskar Nico lycka till och tackar för tiden hos oss och för den inställning och känsla han bidragit med till truppen. Med honom slutar även vår lagledare Sergio. Ett stort och mycket bra arbete genom åren. Tack för allt du gjort för laget!


God Jul
2018-12-23 10:42
Vi vill tacka alla supportrar, föräldrar, släkt och vänner för att ni under hösten kört oss till träningar, matcher, cuper & hejat på oss med glada tillrop! Nu tar vi jul.

Från oss alla till er alla 
En riktigt God Jul 🌲
&
Ett Gott Nytt År
2019
🎉
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll startsida, 21/03 19:13 
Fotboll startsida, 08/03 20:19 
Fotboll startsida, 08/03 09:09 
Fotboll startsida, 07/03 11:23 
Fotboll startsida, 26/02 09:46 
Fotboll startsida, 17/02 15:28 
Fotboll startsida, 13/02 10:45 
Fotboll startsida, 08/02 17:18 
Fotboll startsida, 03/02 14:58 
Fotboll startsida, 19/01 13:26 
Fotboll startsida, 16/01 12:44 
Fotboll startsida, 29/11 14:27 
Nyheter från föreningen