SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening

Välkommen till Segeltorp Innebandy

A-lagets sista
2023-03-25 20:58

match blev en spännande historia ute på Ingarö. Sjukdom i sista stund, ska vi bli fullt lag? Precis 2 femmor till slut, varav 4 juniorer. Men det var juniorerna som visade vägen med 3 mål och stabilt spel. Ingarö försökte med alla medel, både tillåtna och en del andra varianter. 4-3 till torpet och Ingarö trycker på, men så tar de en utvisning och vi får lite arbetsro och segern är ett faktum. Ska påpekas att Johnny, dagens målvakt, storspelare med en räddad straff och några grymma träddningar, även ribban var med.

I skrivande stund leder Torpet serien. Vi gjorde vad vi kunde. Tyvärr så har både Ingarö och Tyresö en match kvar och kan gå om oss om de vinner. Men just nu leder vi!

 

Grym insats och tack för i år. 

Tiden går fort när man har kul
2023-03-08 21:14

Så har tiden kommit för en ny ordförande, det tog 9 år.

2014 blev jag vald till ordförande för Segeltorps if Innebandy, tillsammans med Per Johansson och Sonny Sik så blev vi en ny styrelse 2014.

Det har varit en kul och lärorik period, men framförallt har det varit spännande att få vara med på denna resa. Vi startade med 3 ungdomslag, P06, P05, P04 och ett veteranlag.

Idag är vi 12 lag! Vi kan erbjuda spel i alla åldrar på pojksidan och ett lag på flicksidan.

När vi startade så var målet att bli en "full serie" förening på pojksidan, vilket vi har varit i år i och med att vi startade ett Juniorlag, och dessutom har F12-14 för flickor.

 

Jag klev in som spelare i veteranlaget, spelade många år utan så många segrar, men vi fortsatte ändå. När jag började spela mindre och mindre så började veteranerna vinna mer och mer. Kan det finnas ett samband?

Så det är bäst att avsluta karriären som ordförande så kanske vi växer ännu mer.

 

Jag vill tacka alla ledare, spelare och föräldrar som har bidragit till att göra Segeltorps if Innebandy till det har blivit idag. Var stolta för det ni gör för det är jag. Tack som bar den.  

 

I går valdes Björn Ritzl till ny ordförande på ett välbesökt årsmöte, det kom oannonserade besökare så rösträknaren fick jobba ordentligt.  Hjälp Björn att fortsätta att utveckla innebandyn i Segeltorp, det är ett team-work.

 

Tack för alla 9 år

Henrik Eriksson

fd ordförande i Segeltorps if Innebandy 

På besök hos Innovitaskolan/Juringe
2023-02-22 15:06

I förra veckan besökte Segeltorps IF Innebandy fritidsverksamheten hos Innovitaskolan i Juringe/Segeltorp. Under en timme så höll föreningen i en innebandylektion för 20 pojkar och flickor i låg och mellanstadiet. För många av barnen så var detta det första mötet med innebandy, men förhoppningsvis inte det sista! Efter en timme med uppvärmning, träning och match så var det ett gäng svettiga och glada barn som förhoppningsvis går hem till sina föräldrar och berättar hur kul dom haft det!

 

Om du är fritidspedagog eller idrottslärare på en skola i nära anslutning till Segeltorp och vill få ett besök av Segeltorps IF Innebandy så är du välkommen att kontakta oss och boka in ett besök!

Schyssta Cupen omgång 4
2022-12-08 22:09

Segeltorps IF är stolta arrangörer av Schyssta Cupen omgång 4 Glömstahallen den 11:e December. Vi välkomnar Karlbergs BK, Sörskogens IF, Sköndals IK, Tyresö Trollbäcken IBK, Hammarby IF IBF, Nacka IBK, Saltsjöbadens IF och Farsta IBK till en förmiddag med matcher för spelare födda 2014 och 2015.

Kom och heja på A-laget 10 dec
2022-11-27 16:47

Lördagen den 10 december spelar A-laget mot Ingarö i Glömstahallen.

Kom och heja. Vi vill ha så många som möjligt från föreningen, övriga är också hjärtligt välkomna.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen