Segeltorps Idrottsförening

2022-04-14 15:38

Valborgsfirande på Långängens IP

Lördag den 30/4 kl 18-22

Tivoli, vårtal, kaffe, korv, godis

Välkomna!!

Ris motages

"Bommen är öppen"

Måndag den 18/4 10-14

Söndag den 24/4 10-14

Övrig tid = TIPP FÖRBUD

A-Lag Damer Fotboll
Två spelare uppflyttade till damlaget!
2022-03-25 16:08, A-Lag Damer Fotboll
Rebecka och Ella

Från U till A - Vi är mycket glada över att kunna meddela att två spelare tackat ja till att flyttas upp från Dam U till Dam A! Spelarna i fråga är dels den offensiva spelaren Rebecka Lindström, samt den mer defensivt lagda Ella Alkfors.

STORT TACK FÖR ALLA DESSA ÅR
2022-03-11 10:47
Micke Johansson - Tommy Lundh

Nu lägger vi "skorna på hyllan" - tack för oss!
2022-03-09 20:00
Tommy Lundh och Mikael Johansson

Under 12 år (Micke) respektive 22 år (Tommy) har vi fått förmånen att vara med i arbetet i Segeltorps IF Fotboll, först via engagemang som föräldrar, därefter tränare och sedan under de senaste 10 åren i styrelsearbetet i Segeltorps IF Fotboll samt i Segeltorps Huvudstyrelse.

Det har varit en fantastiskt spännande och utvecklande resa. Både Segeltorp som förening och fotbollsektionen i synnerhet har förändrats och utvecklats oerhört.
Vi är mycket glada över att ha fått vara med och fortsätta bygga kultur, gemenskap och genuin glädje under vår tid och är säkra på att föreningen, som funnits sedan 1925,
tuffar vidare med nya generationer medlemmar som stolt bär vidare föreningen!

Våra ideella roller som Ordförande och Sportchef, samt styrelseuppdragen, har inneburit en hel del utmaningar och svåra beslut. I sådana lägen har vi aldrig glömt vilka vi är som förening och varför vi finns till. Trots många tuffa perioder är det ändå gemenskapen och alla de fantastiska individer vi delat glädjen kring fotboll med.

Fotboll är bland det roligaste som finns. Så glöm aldrig mitt i allt allvar: Fotboll ska vara roligt!

Vi har i dag en stabil ekonomi, en bra organisation med en mycket bra ledning som har rätt fokus för att ta sektionen in i framtiden. Vi är övertygade om att det kommer att göra Segeltorps IF Fotboll till en ännu stabilare, starkare och mer framgångsrik klubb.

Vi vill ödmjukt tacka alla vi fått jobba ihop med i Segeltorps IF, styrelsekollegor och övriga funktionärer, klubbledningar, personal, ledare, spelare, medlemmar, supportrar, alla andra samarbetspartners och Segeltorpsvänner. Ett särskilt tack till Ann och Lena på kansliet samt våra styrelsekollegor genom åren - vi vet hur mycket hårt lagarbete som ligger bakom
att den den dagliga verksamheten fungerar!

När vi nu lämnar över, känner vi stort förtroende för den nya styrelsen och lämnar med varm hand över stafettpinnen till dem. Självklart kommer vi alltid att förbli Segeltorpare och stötta klubben och styrelsen på det sätt som vi kan.

Stort tack och lycka till i framtiden!

Mikael Johansson
Tommy Lundh