Segeltorps Idrottsförening

FIFA 23 Turnering
2023-01-19 13:26
Klubbmästerskapet FIFA23

Segeltorps IF är utvalda att vara med i klubbmästerskapet av FIFA23!

Nu kan du bli Segeltorps IF:s FIFA mästare i eFotboll och sen tävla mot 31 andra föreningar för att bli Stockholms-mästare!

Tid och datum kommer annonseras ut om några veckor, men du kan föranmäla dig redan nu för att säkra din plats på:

www.efotboll.se/segeltorpsif

Årsmöte Fotbollssektionen
2023-01-16 12:44

Fotbollssektionens årsmöte kommer att hållas den 12/3 2023, kl.16.00

i Café Bollens konferensrum.

Motioner till årsmötet skall ha inkommit skriftligen till kansliet senast två veckor innan mötet.

Välkomna
Kost Utbildning
2022-11-29 14:27
Kost utbildning Café Bollen

Tillsammans med SISU har vi nu genomförs 3 st dagar kost utbildning med

flickor och pojkar födda -07 samt -08.

Ett stort TACK till Andreas Ehrenreich som hållit i utbildningarna dessa dagar.

A-Lag Herrar Fotboll
Segeltorps IF - Herr A förlänger med tränarna
2022-11-07 11:24, A-Lag Herrar Fotboll
Mario Torres - Aydin Ünsal

Det är med stor glädje vi kan meddela att vi är överens om en förlängning med tränarna för Segeltorps IF Herrlag.

Aydin Ünsal och Mario Torres har tillsammans med gruppen tagit stora steg, speciellt under hösten och lyckats ta laget till en stark 6:e plats i en mycket jämn serie.

Vi ser fram emot en stark säsong i Div. 3 Södra Svealand 2023.

Vi tror och hoppas att våra ungdomar i framtiden tar klivet upp i vårt representationslag samt att de inser vad som krävs för att ta steget.

Vi har klart med 5 bra försäsongsmatcher, Hanviken och Tyresö i februari på uppvärmd plan samt tävlingsmatcher i Stockholm Cup i mars mot Boo, Rågsved och Huddinge.

Mot nya mål

Dag Appelgren

Sportchef - Segeltorps IF Herr

Säsongen 2022
2022-11-07 11:01
Segeltorps IF Dam

Årets resa började när vi satt i omklädningsrummet efter sista machen förra året 2021.

Det var ett slut ingen kunde acceptera. Avslutet på det året borde haft ett lyckligare slut.

Men vår resa hade bara börjat.

Med i stort sett samma lag satte vi ett mål tillsammans.

Vi ska studsa tillbaka till div. 1 2022.

Med en bra förberedelse inför, och ett sug att bevisa alla hur bra vi är började vi vår resa.

Vi fick en bra start med vinst hemma mot Djursholm med 2-1. Efter ytterligare vinst borta mot Värmdö så fick vi exakt den starten vi ville. Självförtroendet växte vartefter trepoängare rullande in.

Jag kan inte säga att det var enkelt. Det var många jämna och tuffa matcher. Tuffare än jag hade föreställt mig. Många duktiga lag och spelare finns i denna serie.

Det som ändå visades var att vi nästan alltid var det starkaste laget. Lite tur hade vi vissa matcher men ett bra lag har det, summerar jag året så är det inget snack om vilket lag som var värda segern och avancemanget till div. 1.

Jag vill tacka alla spelare, ledare, publik och föreningen Segeltorps IF för ett fantastiskt år.

Hårt arbete lönar sig.

Vi ses nästa år i div 1