SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Segeltorps Idrottsförening
Ishockey
Team 10

Välkommen till Team 10 (U12)
Team 10 Säsong 2020/2021

Varmt välkommen till Team 10

Är du född 2010 och nyfiken på att börja spela hockey med oss?

 

Då kan du kontakta vår huvudtränare Dennis Pavlov på dennis.pavlov@hotmail.com eller lagledare Minna Ottebjer minna.ottebjer@gmail.com om du vill ha mer information.
 
Välkommen!
 
 
 
 
Äntligen var det cup-dags!
2022-04-05 14:15

Efter två, pga Covid, inställda tillfällen var det så äntligen dags! En heldag med hockeyfest i Segeltorpshallen i vår Deli Italia Hockey Cup.
 
Gästande lag var Sollentuna Hockey, Brinken IF, Lidingö Vikings, Djurgården IF och hela vägen från Gotland - Visby/Roma HK.

Serien är över!
2022-03-22 08:03
Det här gänget spelade säsongens sista poolspel.

I helgen gick säsongen sista poolspel av stapel, borta hos Nacka hade vi ett gäng som spleade mot hemmalaget, Djurgården och Trångsund. 

 

På hemmaplan fick vi matchflytt från lördag till måndag kl 18:00. Första serispelet på en vardagkväll för gänget, vilket inte visade sig vara till vår fördel. Tre tuffa matcher blev det mot Mälarö, Huddinge och Värmdö. 

 

Matchens hjälte blev Liam Modin #6 för sin kämparglöd och peppande attityd. 

 

Vi tackar alla lag som vi mött under seriens gång och önskar lycka till i helplansspelet som drar igång. Vi startar det med egen cup den 3 april! 

 

Poolspelshelg!
2022-02-21 08:00

I helgen var det poolspel både hemma och borta. På lördagen tog vi emot Älta Tigers, Huddinge IK och Tullinge i Segeltorpshallen och på söndag var det borta spel i Mälarhöjdens ishall mot Djurgården IF, Boo HC och Hammarby IF. 

Tuffa matcher i Tullinge
2022-02-07 09:01

Poolspel i Tullinge och vi möter Älta Tigers i första matchen. Vi börjar lite skakigt, vi är en man kort och kommer aldrig riktigt in i matchen efter det, men vi lyckas kryssa matchen. Match två går mot hemmalaget Tullinge och där får vår keeper Oliver Ottebjer #30 jobba på riktigt hårt. Tullinge Hockey är idag snabbare på grillorna, vi hinner inte riktigt med och vi spelar inte vårt bästa spel. Tullinge vinner matchen. 

Referat: Boo, Tyresö/Hanviken, Nacka - Segeltorps IF
Poolspel i Björknäs ishall
2022-01-31 08:08

Söndageftermiddag och poolspel ute i Björknäs med Boo Hockey som värdar. Som vanligt är det tre matcher och utöver Boo möter vi Nacka HK och Tyresö/Hanviken Hokcey

 

Första matchen spelar vi mot Nacka, ett starkt lag som vi brukar få det tufft mot. Men idag är det vi som är starkare och går vinnande ur den matchen. 

 

Andra matchen spelar vi mot Tyresö/Hanviken, oftast väldigt jämna matcher mellan oss och likså den här gången. Vi får en straff emot oss med Oliver Ottebjer #30 i målet tar den tryggt i plocken och vi krigar oss vidare till en seger.

Referat: MB, Mälarö, Huddinge - Segeltorps IF
Årets första matcher - dubbelt poolspel
2022-01-10 09:05

I helgen var det dags för årets första matcher i Stockholm Hockey Cup, vilket innebar dubbla poolspel för oss. Borta i Ekhallen på Värmdö och i SDC-hallen där MB tog emot.

 

Med en kvarts mellanrum kickade poolspelen igång. För att få ihop lagen, med tanke på sjukdomar och jullovsbortresta spelare så fick vi ta hjälp av kompisarna i klubben. Ute på Värmdö fick vi låna in Loui från Team 11 och i Sätra hoppade Elliot och Alvin från Team 09 in. Stort tack, härligt när vi samarbetar mellan lagen! 

Årets sista poolspel
2021-12-20 08:28

I helgen spelades årets sista poolspel, det var inplanerat bortaspel för Segeltorp Vit på lördagen och Segeltorp Blå på söndagen.

Men på grund av avhopp från lördagens poolspel fick vi möjligheten att åka med hela laget till Fontanahallen på lördagen! Både Segeltorp Vit & Blå ställde upp och arrangörerna Tyresö/Hanviken var mycket glada och tacksamma att alla fick spela planerat antal matcher. 

Poolspel i Björknäs ishall
2021-12-05 09:34

Kylig decembermorgon och dags för ännu en omgång i Stockholm Hockey Cup. Boo Hockey tog emot oss, Nacka och Tyresö/Hanviken i Björknäs ishall. 

 

Vi startade mot Nacka och vilken start! Vi vann tekningen och någon sekund senare satt pucken bakom Nacka keepern. Men sen fick Nacka fart och trots att vi krigade på slutade matchen 5-2 till Nacka. 

Vi lät inte förslusten påverka utan körde vårt spel mot Tyresö/Hanviken och det gav utdelningen, matchen slutade 8-2. 

I sista matchen mot Boo var det trötta spelare som kämpade, vi var det bättre laget men orkade inte stå på fullt ut, tack vare reducering i slutminut åker vi hem med 3-3 mot Boo. 

 

Bra spel och bra kämpat av samtliga spelare! 

Träning med faddrar från A-laget
2021-12-03 09:41

Äntligen var det dags att träffa A-lags faddrarna och få träna tillsammans med dem!

Laget var riktigt taggade och snacket i omklädningsrummet innan gick kring om faddrarna förstår vilken tur de har som får komma till det bästa laget. Man älskar ju självförtroendet! 

 

David Ljusbol, Robin Carneholm, Anton Frölin och målvakten Victor Olsson är våra faddrar den här säsongen och den här första träningen var de med på övningarna, peppade och snackade med spelarna. Träningen avsutades med en uppskattad helplansmatch. 

 

Alla hade riktigt kul, det var stora leende på så väl spelare som faddrar och våra spelare la verkligen in en extra växel för att bevisa att de är det bästa laget! 

 

Vi säger välkomna till team 10 David, Robin, Anton & Victor!

Vi ser framemot nästa pass som ni är med på. 

Spelare från team 10 som Matchens Knattar
2021-11-23 19:21
Matchens knattar tillsammans med A-laget

När Segeltorps A-lag hade hemma match mot Wings i söndags ställde två från laget upp som matchens knattar. Arda Malmkvist #3 och Fredrik Wigersjö Lindbom #24. 

 

De fick vara med på matchuppvämningen, introducerades av speakern och fick lägga en varsin straff. Arda satte sin lugnt bakom Segeltorps keppern Victor Olsson och Fredrik la in pucken bakom Wings keepr Viktor Andersson. 

 

Bägge killarna tycket det var riktigt kul att få vara med och såg sedan matchen från läktaren. Tyvärr ingen vinst för Segeltorp den kvällen men två unga Segeltorps-spelare har fått fina minnen att ta med. 

 

Stor tack till A-laget för att vi får vara med och bidra med Matchens knattar. 

Serien är igång efter uppehåll
2021-11-23 18:53
Överst: gänget som spelade bortamatcher. Underst: hemmalaget i Segeltorpshallen

I lördags var det dags för seriespel igen efter ett ganska långt uppehåll över bland annat höstlovet. 

 

Båda våra lag hade poolspel samtidigt, ett gäng åkte till Tyresö och Fontanahallen medan det andra stannade hemma i Segeltorpshallen och tog emot gästande MB Hockey, Mälarö och DIF. 

Efter en annorlunda uppladdning med brandlarm (ingen fara, det var falsk larm) så blev det tre jämna matcher där det blev seger mot Djurgården men tyvärr uddamålsförlust mot Mälarö och MB.

 

I Fontanahallen var det lika jämt, motståndet bjöd Huddinge, Tyresö/Hanviken och Djurgården på. Publiken hade hjärtat i halsgropen mest hela tiden, riktigt jämna, spännande matcher. Men tyvärr ingen seger. I matchen mot Huddinge lyckades inlånde 09:an Sixten Norrbo Asp kvittera med 17 sekunder kvar, matchen slutade 2-2. Mot Tyresö och Djurgården blev det uddamålsförsluter. Vi hade inte riktigt marginalerna med oss och trotts riktigt bra spel av samtliga och storspel i målet av Oliver Ottebjer #30 som tog tre av fyra staffar, så räckte det inte till någon seger den här gången. 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Ishockey startsida, 20/07 22:04 
Ishockey startsida, 07/07 12:45 
Ishockey startsida, 04/06 09:00 
Ishockey startsida, 02/06 20:00 
Ishockey startsida, 28/03 16:03 
Ishockey startsida, 14/03 16:00 
Ishockey startsida, 14/03 09:00 
Ishockey startsida, 09/02 08:59 
Ishockey startsida, 17/01 08:01 
Ishockey startsida, 15/12 11:03 
Ishockey startsida, 13/12 16:11 
Nyheter från föreningen